بهینه سازی آدرس صفحات

نحوه بهینه سازی آدرس صفحات
ممکن است شما به عنوان یک کاربر اینترنت با آدرس صفحات یا URL ها آشنا باشید .
من در این مقاله تصمیم دارم شما را با نحوه بهینه سازی آدرس ها با توجه به بهترین روشهای سئو آشنا کنم .
میخواهیم ببینیم که چه زمانی لازم است تا آدرس ها را تغییر دهیم و چه زمانی نباید اینکار را انجام بدیم .
URL ها در واقع آدرسی هستند که یک سایت و یا یک صفحه را بارگذاری میکنند . URL ها یک صفحه را به بازدیدکنندگان و به موتورهای جستجو معرفی میکند.
همانطور که عناصر مهمی مثل متادیتا ها باید دارای کلمات کلیدی مرتبط و در عین حال مختصر باشند ، آدرس ها هم باید از این قانون پیروی کنند .
باید این نکته را نیز در نظر داشته باشید که هنگام نوشتن عنوان صفحه ، تا جایی که ممکن است کلمات کلیدی مهم را در ابتدای عنوان یا نزدیک به ابتدای عنوان بنویسید تا در نتیجه جستجو ، آن کلمه کلیدی بهتر ظاهر شود.
در گذشته کلمات کلیدی استفاده شده در آدرسها نقش بزرگی را در سئو بازی میکردند ، اما به دلیل استفاده زیاد از حد کلمات کلیدی در آدرس ها ، گوگل اهمیت آنها را برای رتبه بندی سایتها تغییر داد.
البته هنوز هم استفاده درست از آنها در آدرسها مفید است
اگر در محتوای یک صفحه ، یک لینک از صفحه ای دیگر قرار داده شود ( البته با توجه به مربوط بودن کلمه لینک شده با موضوع صفحه لینک شده ) و متن حاوی لینک ، جزء کلمات کلیدی صفحه لینک شده (مقصد) باشد ، این کار میتواند به بهبود سئو صفحه جاری کمک کند.
این نکته را به خاطر داشته باشید ، که اگر در بین محتوای خود موضوعی با صفحه دیگری همخوانی دارد آن موضوع را به همان صفحه لینک دهید.
نباید تعداد لینک ها در صفحه زیاد باشد ، نهایتا ۲ و اگر متن طولانی دارید ۳ لینک.
در مورد زیر شاخه ها و یا sub directory ها باید نام آنها مطابق با کلمات کلیدی در نظر گرفته شده و یا مترادف آنها برای آن صفحه باشد.
شما هر زمان که بخواهید میتوانید آدرس صفحات را تغییر دهید ، ولی این را بخاطر داشته باشید که رتبه بندی صفحات شما بر اساس آدرسهای فعلی انجام شده
و گوگل انها را بر اساس همین آدرسها ایندکس کرده و اگر شما آدرس ها را تغییر دهید یک مقدار زمان خواهد برد تا گوگل متوجه این موضوع شود که
آدرسهای قدیمی با آدرسهای جدید جایگذین شده اند و باید آنها را با آدرسهای جدید ایندکس کند.
اگر آدرسها را تغییر داده اید ، بهتر است آنها را ریدایرکت کنید ، با استفاده از ۳۰۱ یا پارامتر ریدایرکت که البته با این روش هم پروسه اینکس زمان میبرد.
البته تغییر آدرس صفحات هم همیشه بهترین گزینه نیست و به جای آن شما میتوانید با بهینه سازی بهتر عناصر صفحات داخلی نتیجه بهتری بگیرید.
بهتر است قبل از تغییر آدرس ها خوب فکر کنید و اگر تصمیم به دوباره طراحی و یا بازسازی سایت را دارید این موضوع را جدی بگیرید.